Over ons

Op uw gezicht staat te lezen wat er in uw lichaam gebeurt. Volgens de oude Chinese overlevering is je huid niet alleen een verpakking van je lichaam. Het is ook de spiegel van je gezondheidstoestand. Huidproblemen, zoals diepe rimpels, pukkeltjes of pigmentvlekken, maar ook een gespannen en vermoeide huid zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken.

Een schoonheidsbehandeling volgens de Chinese filosofie werkt vanuit de binnenkant en pakt de oorzaak van een probleem aan. Want schoonheid en uitstraling ontstaan pas als lichaam en geest in balans zijn.

Diana Martens combineert schoonheidsverzorging met de principes van de Chinese geneeskunde. Een phytobiodermie-schoonheidsbehandeling volgens de universele Yin-Yang principes; twee allesomvattende energieën, waarop ook de oude Chinese geneeskunst is gebaseerd.

De Chinese vijf elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) vormen de basis. Elk element is gekoppeld aan een orgaan in het lichaam.

Door de holistische benadering kan men het een niet los zien van het ander. De energie van de mens kan op bepaalde plekken geblokkeerd zijn, hetgeen tot uitdrukking kan komen in huidproblemen. Phytobiodermie biedt 'ínstrumenten' om de blokkades op te sporen en het energiesysteem weer in gang te zetten, zodat de balans wordt hervonden. Een phytobiodermie schoonheidsbehandeling is een verzorging die rekening houdt met de energieverdeling volgens de vijf elementenleer, met de reflexzones in het gezicht en lichaam, klimatologische omstandigheden en het geboortetijdstip. Phytobiodermie is een natuurproduct gebaseerd op de principes van de Chinese filosofie en een techniek/methode. Doelstelling is evenwicht in het totale lichaam zodat de reflexzones in goede conditie zijn.

De behandelmethodes zijn verrassend en heel persoonlijk, uitgebalanceerd en diepgaand..

Waarom Diana's face & bodycare?

- 25 jaar werkervaring
- zeer deskundig en ervaren
- snelle service en klantgericht
- een rustige en ontspannen sfeer
- speciale aanbiedingen en workshops